Overig

Verschillende leeftijden in de groep?

 

Dan ben je op deze pagina op de juiste plek.

Voorbeeld: je wil komen reserveren voor een kind van 10 jaar en een volwassene. Klik dan op de button Diverse categorieën.

Je plaats een reservering en wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur een bevestiging krijgt met het programma en de juiste prijzen. Kinderen t/m 14 jaar rijden altijd apart van volwassenen (15+).

ABONNEMENT

Vind jij één keer per jaar electrocrossen niet genoeg? Of wil je vaker meer dan twee runs rijden op een dag? Dan is een electrocross abonnement precies wat voor jou! Het abonnement kun je op locatie bij ons afsluiten.

16 inch | 6-11 jaar

Eenmalige abonnementskosten €20,00. Kosten per run €7,95

20 inch | 12-14 jaar

Eenmalige abonnementskosten €20,00. Kosten per run €9,95

KTM | 15-17 jaar

Eenmalige abonnementskosten €35,00. Kosten per run €13,95

KTM | 18+

Eenmalige abonnementskosten €35,00. Kosten per run €19,95

Onze binnenbaan bestaat uit een harde ondergrond en technische bochten. Onze vernieuwde lay-out biedt uitdaging door een goede afwisseling tussen lange rechte stukken, kombochten en (spring)bulten. Dit zorgt ervoor dat voor zowel onervaren als ervaren rijders zich enorm kunnen vermaken.

Vanuit het horecaplein kijk je prachtig uit over de baan en kun je zelfs vanaf een balkon de deelnemers supporten! Daarnaast is het mogelijk om naast de baan in de hal te kijken naar de rijders.

Op onze buitenbaan voor volwassenen ligt voornamelijk leem als ondergrond, waardoor de ondergrond wat zachter is dan de binnenbaan. De baan is veelzijdig waarin flauwe bochten worden afgewisseld met kombochten en een grote ’tafel’.

Voor kinderen is net als bij de binnenbaan voor een harde ondergrond gekozen zodat ieder kind eenvoudig de motor kan besturen en plezier heeft in het crossen. De baan ligt in een mooie bosrijke omgeving naast onze horecagelegenheid. Een uniek plekje in Nederland!

Veel mensen twijfelen, geheel onnodig, of electrocross wel veilig is. De activiteit is toegankelijk voor iedereen aangezien je alleen hoeft gas te geven en te remmen met je handen.

Daarnaast ontvangt iedereen beschermende kleding, uitgebereide duidelijke instructie en wordt elke groep door een ervaren instructeur begeleid. De instructeur(s) ondersteunen deelnemers die het moeilijk en/of spannend vinden en houden de fanatiekelingen onder ons goed in de gaten.

Heb je vragen over de veiligheid van het crossen? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen zodat wij het een ander kunnen toelichten.

Hoe snel gaan de motoren?
Is er begeleiding aanwezig?
Crossen we binnen of buiten?
Hoe oud moet ik zijn om te mogen electrocrossen?
Mogen kinderen en volwassenen bij elkaar rijden?
Moet ik schakelen bij electrocross?