Algemene voorwaarden

algemene voorwaarden

Eten en drinken:

Het nuttigen van alcohol vooraf en tijdens de activiteit is ten strengste verboden. Wanneer onze medewerkers hieraan twijfelen hebben zij het recht de gehele groep waar u mee gereserveerd heeft uit te sluiten van deelname zonder restitutie. Het is niet toegestaan om zelf meegebracht eten en/of drinken te nuttigen bij het electrocrosspark.

 

Kleding:

Voor kinderen:

Het electrocrosspark voorziet kinderen van kniebeschermers, cross-shirt, handschoenen, helmmuts en een helm. Het is belangrijk dat kinderen dichte schoenen dragen en raden wij een lange broek aan.

Voor volwassenen:

Electrocross voorziet elke deelnemer van een volledig motorcrosspak. Het is toegestaan eigen motorcrosskleding te dragen alleen goedgekeurde helmen met dubbel D sluiting zijn toegestaan. Het is verplicht om onder de motorcrosskleding van het electrocrosspark sokken, een lange broek en shirt te dragen. Electrocross biedt beschermende kleding tot en met crossbroekmaat 46, shirtmaat XXXL en schoenmaat 52.

 

Aansprakelijkheid:

Deelname aan de activiteit is voor eigen risico. Bij aanmelding op het park dient u een ontheffing voor aansprakelijkheid te ondertekenen.

 

Schade:

Wordt er schade veroorzaakt door het niet opvolgen van de aanwijzingen en/of overtreden van de regels en/of roekeloos rijgedrag dan heeft het electrocrosspark het recht de kosten hiervan op u te verhalen.

 

Verzekering, hoe te handelen na een ongeval:

Electrocross is een snelheidssport. Controleer voor deelname uw verzekering(en) op welke dekkingen hierin zijn opgenomen. Indien gewenst kunt u zich bij inschrijving aanvullende verzekeren door het afsluiten van een ongevallen verzekering. Dit kunt u bespreken met uw instructeur tijdens het inschrijven.

 

Diefstal of verlies van eigendommen:

Tijdens uw verblijf bij het electrocrosspark bent u zelf verantwoordelijk voor uw spullen. U kunt gebruik maken van de kluisjes waar u waardevolle spullen kunt opbergen. Het electrocrosspark is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade aan eigendommen.

 

Gedrag:

Bezoekers van het electrocrosspark dienen ten alle tijden de regels en instructies op te volgen die bij het electrocrosspark gelden. Deelnemers zijn verplicht de instructies van het personeel op te volgen. Wachtende deelnemers of bezoekers moeten ten alle tijden buiten de baan blijven of het daarvoor afgezette gedeelte met hekken.

 

Uitsluitingen:

Het is niet toegestaan of mogelijk om aan de activiteit deel te nemen wanneer:

  • Je niet minimaal 6 jaar oud bent
  • U zwanger bent
  • Een pacemaker hebt
  • Lichamelijke beperkingen en/of letsel hebt die het besturen van de motor negatief beïnvloeden
  • Onder invloed bent van drank en/of drugs

Medewerkers van electrocross.nl mogen deelnemers weigeren deel te nemen wanneer deze anderen deelnemers in gevaar kunnen brengen. Zonder restitutie van deelname geld.

Betaling:

De betaling wordt verricht bij aanmelding en kan zowel per pin als cash worden voldaan. Via de bevestigingsmail die u ontvangt is het ook mogelijk om vooraf per bank de betaling te voldoen.

 

Annulering / wijziging aantal personen:

Bij ons kunt u kosteloos annuleren. Mochten er wijzigingen zijn in het aantal deelnemers laat het ons altijd even weten.

Portretrecht:

U geeft bij het toetreden van onze locatie toestemming dat foto of videomateriaal gebruikt kan worden voor promotionele doeleinden. Het is niet toegestaan om een GoPro of vergelijkbaar filmapparatuur op de beschermde kleding of motor te bevestigen tijdens de activiteit.

Wijziging prijs:

Electrocross heeft het recht om een prijswijziging door te voeren tot 6 maanden na het plaatsen van de reservering. De klant heeft dan het recht om de reservering kosteloos te annuleren.