Kinderfeestjes

sssupercool voor kids!

Het vetste kinderfeestje ooit geven, wie wil dat nou niet?! Je krijgt zelfs een echte crosshelm op! Je mag je uitleven op onze binnen of buitenbaan. Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Wedden dat hier op school nog over nagepraat wordt?

Electrocross is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Onze ervaren instructeurs zijn altijd op het parcours aanwezig en zorgen er voor dat de motoren precies afgesteld worden op het niveau van de deelnemers, zodat iedereen met een grijns van oor tot oor van de motor afstapt.

De kids krijgen van ons de volgende beschermende kleding aan: kniebeschermers, cross-shirt, helm en handschoenen. Het is verplicht voor kinderen om dichte schoenen te dragen.

informatie voor de ouders

Jullie worden ontvangen in onze lounge met een uitleg over het programma en wordt er een instructie over de kleding gegeven, waarbij de jarige als voorbeeld geldt. Wanneer de kinderen omgekleed zijn krijgt iedereen een uitgebreide instructie over het crossen. Nadat iedereen een stukje heeft geoefend wordt gestart met de eerste run. Hierna volgt een pauze en de tweede met eventueel de derde run.

Ennn… elk kinderfeestje heeft gratis toegang tot het recreatiepark van de Bergen met oa een grote buiten- en binnenspeeltuin en recreatieplas. Daarnaast is het mogelijk om frietjes + snack of poffertjes met onbeperkt ranja bij te boeken.

 

Uitnodiging

Je vriendjes/vriendinnetjes uitnodigingen met een speciale electrocross uitnodiging? Klik hier om de uitnodiging te downloaden.

kids arrangementen

leeftijd 6 t/m 11 jaar
Duur activiteit: 60-90 min
Duur activiteit: 60-90 min
Duur activiteit: 90-120 min
Wanneer je een kinderfeestje bij ons boekt mogen de kinderen gratis gebruik maken van de binnen- & buitenspeeltuin op recreatiepark De Bergen. Naast het spelen is het ook mogelijk om een hapje te eten. De kinderen kunnen kiezen uit frietjes + snack of poffertjes en onbeperkt ranja. Kies bij het aanvraagformulier voor deze optie.

*Het is niet toegestaan om eten of drinken mee nemen naar het park.

jeugd arrangementen

leeftijd 12 t/m 15 jaar