Kids (6-14 jr.)

Geef jij het vetste kinderfeestje óóit of kom je een keer alleen crossen?

Het vetste kinderfeestje óóit geven, wie wil dat nou niet?! Leef je samen met je vrienden uit op onze binnen- of buiten track, onder begeleiding van profs. Uiteraard met een échte crosshelm op én een stoer pak aan! Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Wedden dat jullie allemaal met een grijns van oor tot oor de motor afstappen?

Bij ons kun je kosteloos annuleren!

onze populairste deals

Duur activiteit: +/- 90 min

*Te boeken vanaf 1 kind

Duur activiteit: +/- 90 min

*Te boeken vanaf 8 kinderen

Duur activiteit: +/- 120 min

*Te boeken vanaf 1 kind

Duur activiteit: +/- 90 min

*Te boeken vanaf 1 kind

Duur activiteit: +/- 120 min

*Te boeken vanaf 1 kind

Alle crossende klanten van electrocross hebben gratis toegang tot het grote Avonturenpark van de Bergen. Kinderen die niet crossen maar wel graag het Avonturenpark willen bezoeken betalen €8,50 entree bij onze balie. Per reservering hebben twee begeleiders ook gratis toegang. Ben je met meer begeleiders dan betaal je voor volwassenen €7,50 entree bij onze balie.

Voor- of na het crossen spelen/eten

Wanneer je komt spelen en/of eten met het kinderfeestje kun je bij electrocross een toegangskaartje ophalen. Dit kan zowel voor- als na afloop van het crossen. De binnenspeeltuin is het gehele jaar geopend, de buitenspeeltuin van april tm oktober.

Reserveer je het kindermenu, dan ontvang je frietjes met minisnacks en de gehele dag onbeperkt ranja! Er kan zowel voor- als na afloop van het crossen frietjes gegeten worden.

*Het Avonturenpark is alleen toegankelijk voor kinderen tm 12 jaar. Eigen consumpties zijn alleen in de buitenspeeltuin toegestaan.

Bij ontvangst zal het programma worden doorgenomen en volgt een instructie over de beschermende kleding. Wanneer de kinderen omgekleed zijn krijgt iedereen een uitgebreide instructie over het crossen. De belangrijkste punten worden op de baan nogmaals doorgenomen.

Nadat iedereen een stukje heeft geoefend wordt gestart met de eerste run. Hierna volgt een pauze en de tweede run. Het is ook mogelijk om drie runs te boeken. Alle motoren worden door de instructeur op de juiste snelheid ingesteld. De snelheid is afhankelijk van de leeftijd en ervaring van het kind.

Je vriendjes/vriendinnetjes uitnodigingen met een speciale electrocross uitnodiging? Klik hier om de uitnodiging te downloaden.

Voorbeeld programma

Check in: ontvangst, inschrijving en betaling

Omkleden

Instructie

Run 1 (8-10 min.)

Pauze (+/- 20 min.)

Run 2 (8-10. min)

Omkleden en sterke verhalen vertellen!

*Het is ook mogelijk om drie runs te boeken

Wat is de minimum leeftijd om deel te mogen nemen?
Hoe snel gaan de motoren?
Mogen ouders met kinderen mee crossen?
Krijgen de kinderen beschermde kleding aan?