Kinderfeestjes

Coronamaatregelen

  • Bij binnenkomst wordt uw QR-code gescand
  • Electrocross en Avonturenpark de Bergen zijn tot 17:00 uur geopend

Geef jij het vetste kinderfeestje óóit?

Het vetste kinderfeestje óóit geven, wie wil dat nou niet?! Leef je samen met je vrienden uit op onze binnen- of buiten track, onder begeleiding van profs. Uiteraard met een échte crosshelm op én een stoer pak aan! Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Wedden dat jullie allemaal met een grijns van oor tot oor de motor afstappen?

Bij ons kun je kosteloos annuleren!

Geef jij het vetste kinderfeestje óóit?

Het vetste kinderfeestje óóit geven, wie wil dat nou niet?! Leef je samen met je vrienden uit op onze binnen- of buiten track, onder begeleiding van ervaren instructeurs. Uiteraard met een échte crosshelm op én een stoer pak aan! Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Wedden dat jullie allemaal met een grijns van oor tot oor de motor afstappen?

Bij ons kun je kosteloos annuleren!

onze populairste deals

Duur activiteit: +/- 90 min

*Te boeken vanaf 1 kind

Duur activiteit: +/- 90 min

*Te boeken vanaf 8 kinderen

De buiten- en binnenspeeltuinen van avonturenpark de Bergen zijn weer geopend! Alle gasten van electrocross hebben gratis toegang tot de buitenspeeltuin. Voor gratis entree dien je bij de balie van electrocross een toegangskaartje op te halen. Dit kan zowel voor- als na afloop van het crossen.

 

Blijven eten?

Kies voor het kindermenu en ontvang frietjes met minisnacks en de gehele dag onbeperkt ranja! Er kan zowel voor- als na afloop van het crossen frietjes gegeten worden.

*Onderstaande activiteiten zijn beschikbaar vanaf 8 jaar en 8 deelnemers.
€16,50 p.p.
*Onderstaande activiteiten zijn tussen november en maart niet beschikbaar.
€16,50 p.p.
€16,50 p.p.
€16,50 p.p.

Bij ontvangst zal het programma worden doorgenomen en volgt een instructie over de beschermende kleding. Wanneer de kinderen omgekleed zijn krijgt iedereen een uitgebreide instructie over het crossen. De belangrijkste punten worden op de baan nogmaals doorgenomen.

Nadat iedereen een stukje heeft geoefend wordt gestart met de eerste run. Hierna volgt een pauze en de tweede run. Het is ook mogelijk om drie runs te boeken. Alle motoren worden door de instructeur op de juiste snelheid ingesteld. De snelheid is afhankelijk van de leeftijd en ervaring van het kind.

Je vriendjes/vriendinnetjes uitnodigingen met een speciale electrocross uitnodiging? Klik hier om de uitnodiging te downloaden.

Voorbeeld programma

Check in: ontvangst, inschrijving en betaling

Omkleden

Instructie

Run 1 (8-10 min.)

Pauze (+/- 20 min.)

Run 2 (8-10. min)

Omkleden en sterke verhalen vertellen!

*Het is ook mogelijk om drie runs te boeken

Wat is de minimum leeftijd om deel te mogen nemen?
Hoe snel gaan de motoren?
Mogen ouders met kinderen mee crossen?
Krijgen de kinderen beschermde kleding aan?