1-7 pers.

Let op: Kinderen (t/m 14 jaar) rijden altijd apart van volwassenen (15+).

Voor de onderstaande deals kun je één reservering per categorie maken.

Wil je een reservering maken voor verschillende leeftijdscategorieën (bijvoorbeeld: kids (6-11 jaar) en jeugd (12-14 jaar), klik dan op de button “Diverse categorieën”.

*prijzen voor runs zijn p.p. en inclusief bescherming. Kinderen zijn verplicht om dichte schoenen te dragen.

Bij ons kun je kosteloos annuleren!

wat kan ik verwachten?

Na ontvangst in onze lounge, beginnen we met uitleg over het programma. Hierna geven we instructies over de beschermende kleding. Wanneer iedereen is omgekleed, krijgen jullie uitgebreide instructies over het crossen. Zodra alles duidelijk is, wordt er gestart met de eerste run. Tussen de runs vindt een korte pauze plaats.

In verband met de veiligheid rijden kinderen en volwassenen altijd in aparte groepen. Kinderen tot en met 14 jaar rijden in een groep met kinderen. Vanaf 15 jaar rijd je in een groep met volwassenen. Gemiddeld ben je 1,5 uur met de activiteit bezig, afhankelijk van het aantal runs je rijdt.

Waar bij motorcross al snel wordt gedacht aan een moeilijke en gevaarlijke sport, bewijst electrocross het tegendeel. Bij elektrische motoren hoef je namelijk alleen gas te geven en te remmen. Omdat je niet hoeft te schakelen, is de activiteit toegankelijk voor iedereen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan veiligheid. Denk aan: beschermende kleding, duidelijke uitleg en instructies, begeleiding en toezicht van ervaren instructeurs.

Hoe snel gaan de motoren?
Is er begeleiding aanwezig?
Crossen we binnen of buiten?
Hoe oud moet ik zijn om te mogen electrocrossen?
Mogen kinderen en volwassenen bij elkaar rijden?
Moet ik schakelen bij electrocross?