1-7 pers.

prijzen

* prijzen voor runs zijn inclusief protectie en p.p. Het is verplicht voor kinderen om dichte schoenen te dragen.

hoe gaat het in zijn werk?

Je wordt ontvangen in onze lounge met een uitleg over het programma waarna iedereen zich kan inschrijven en een instructie wordt gegeven over de kleding.  Wanneer je omgekleed bent krijgt iedereen een uitgebreide instructie over het crossen en start je met de eerste run.

Kinderen en volwassenen rijden in verband met de veiligheid altijd in aparte groepen. Afhankelijk van de motor waarop jeugdigen (12-15 jaar) rijden worden zij ingedeeld bij kinderen of volwassenen. Gemiddeld ben je 1,5 uur met de activiteit bezig, dit is afhankelijk van het aantal runs dat je rijdt.

waar moet ik rekening mee houden?

Kinderen ontvangen een setje kniekappen, crossshirt, handschoenen, helmmutsje en helm. Het is voor kinderen verplicht om dichte schoenen te dragen.

Volwassenen ontvangen een set laarzen, kniekappen, crossbroek, crossshirt, bodyprotector, handschoenen, helmmutsje en helm. Het is toegestaan om eigen kleding mee te nemen. Het is raadzaam om een droog t-shirt mee te nemen en een jogging of trainingsbroek aan te trekken tijdens het crossen.