1-7 pers.

Je kunt zowel individueel komen crossen als met een groep. Onze tracks zijn toegankelijk voor 1-7 personen. Wil je met een groep komen crossen? Bekijk dan ook onze te gekke deals voor groepen & uitjes en groepen vanaf 40 personen.

Voor onderstaande deals kun je één reservering per categorie maken. Wil je een reservering maken voor verschillende categorieën (bijvoorbeeld voor een volwassene en een kind), maak dan meerdere reserveringen.

Bij ons kun je kosteloos annuleren!

wat kan ik verwachten?

Na ontvangst beginnen we met uitleg over het programma. Hierna geven we instructies over de beschermende kleding. Wanneer iedereen is omgekleed, krijgen jullie uitgebreide instructies over het crossen. Zodra alles duidelijk is, wordt er gestart met de eerste run. Tussen de runs vindt een korte pauze plaats.

 

In verband met de veiligheid rijden kinderen en volwassenen altijd in aparte groepen. Afhankelijk van de motor waarop jeugdigen (12-15 jaar) rijden, wordt deze categorie ingedeeld bij de kinderen of de volwassenen. Gemiddeld ben je 1,5 uur met de activiteit bezig, afhankelijk van het aantal runs je rijdt.

Waar bij motorcross al snel wordt gedacht aan een moeilijke en gevaarlijke sport, bewijst electrocross het tegendeel. Bij elektrische motoren hoef je namelijk alleen gas te geven en te remmen. Omdat je niet hoeft te schakelen, is de activiteit toegankelijk voor iedereen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan veiligheid. Denk aan: beschermende kleding, duidelijke uitleg en instructies, begeleiding en toezicht van ervaren instructeurs.

Hoe snel gaan de motoren?
Is er begeleiding aanwezig?
Hoe oud moet ik zijn om te mogen electrocrossen?
Mogen kinderen en volwassenen bij elkaar rijden?
Moet ik schakelen bij electrocross?