Bedrijfsuitje

Het leukste bedrijfsuitje van Nederland!

Hoe moeilijk is het om een bedrijfsuitje te vinden waarin een programma wordt aangeboden dat iedereen aanspreekt?

Naast electrocross zijn er op het funsportpark van De Bergen tal van mogelijkheden. Denk aan extra activiteiten, vergaderen, lunch/diner, workshops tot aan een geheel verzorgde feestavond in het strandpaviljoen. Wij denken graag met je mee om een dag te organiseren waar je collega’s niet uitgepraat over raken!

Onze grote locatie ligt midden in de bossen aan het water geeft je al snel het gevoel dat je er echt even tussenuit bent!

Veilig & eenvoudig

Veel mensen twijfelen, geheel onnodig, of electrocross wel veilig is. Een terechte vraag natuurlijk want je wil niet dat iemand tijdens een bedrijfsuitje een blessure oploopt.

Gelukkig is electrocross toegankelijk voor iedereen aangezien je alleen hoeft gas te geven en te remmen met je handen. Daarnaast ontvangt iedereen beschermende kleding, uitgebreide duidelijke instructie en wordt elke groep door een ervaren instructeur begeleid. De instructeur(s) ondersteunen deelnemers die het moeilijk en/of spannend vinden en houden de fanatiekelingen onder ons goed in de gaten.

Heb je vragen over de veiligheid van het crossen? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen zodat wij het een ander kunnen toelichten.

Wil je meer dan deze deals? Lees dan hieronder verder!

horeca

Uitgebreide lunch met diverse luxe broodjes inclusief koffie, thee, melk en jus.

*Vanaf 6 personen bij te boeken

Flinke meatburger met frietjes en saus. Vis of vegaburger is ook mogelijk.

*Vanaf 6 personen bij te boeken

Heerlijke barbecue (zelf bakken) inclusief diverse salades en stokbrood. Keuze uit vlees, vis, vegetarisch en/of halal.

*Vanaf 12 personen bij te boeken

Onbeperkt bier, fris en wijn.

+ €3,- p.p. voor eigen tafeltap

*Vanaf 12 personen bij te boeken

Luxe borrelplateau + twee (speciaal)biertjes

*Vanaf 4 personen bij te boeken

Indoor track

Onze binnenbaan bestaat uit een harde ondergrond en technische bochten. Onze vernieuwde lay-out biedt uitdaging door een goede afwisseling tussen lange rechte stukken, kombochten en (spring)bulten. Dit zorgt ervoor dat voor zowel onervaren als ervaren rijders zich enorm kunnen vermaken. Vanuit het horecaplein kijk je prachtig uit over de baan en kun je zelfs vanaf een balkon de deelnemers supporten!

Outdoor track

Op onze buitenbaan ligt voornamelijk leem als ondergrond, waardoor de ondergrond wat zachter is dan de binnenbaan. De baan is veelzijdig waarin flauwe bochten worden afgewisseld met kombochten en een grote ‘tafel’.

De baan ligt in een mooie bosrijke omgeving naast onze horecagelegenheid. Een uniek plekje in Nederland!