Bedrijfsuitje

Hét uitje voor jouw bedrijf!

Op zoek naar dé perfecte bestemming voor jullie bedrijfsuitje, met een programma dat gegarandeerd iedereen aanspreekt? Zoek niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres!

Naast electrocross zijn er op het park tal van mogelijkheden. Van extra activiteiten en vergadermogelijkheden tot heerlijke lunch- en dineropties, workshops tot aan een geheel verzorgde feestavond in het strandpaviljoen. Wij denken graag met je mee om een dag te organiseren waar je collega’s nog lang over zullen napraten!

Onze grote locatie ligt midden in de bossen aan het water en geeft je al snel het gevoel dat je er echt even tussenuit bent!

Waarom?

  • Vetste uitje van Nederland
  • Alle mogelijkheden op 1 (bosrijke)locatie
  • Aansprekende activiteiten voor iedere werknemer
  • Uniek en duurzaam
  • Combinaties mogelijk met: vergaderingen, lunch/diner, (kwartaal)borrels, feestavond tot aan overnachting

Niets is te gek. Wij regelen hét uitje dat je nooit meer vergeet!

 

 

Veilig & toegankelijk

Veel mensen twijfelen, geheel onnodig, of electrocross wel veilig is. Een terechte vraag natuurlijk want je wil niet dat iemand tijdens een bedrijfsuitje een blessure oploopt.

Gelukkig is electrocross toegankelijk voor iedereen aangezien je alleen hoeft gas te geven en te remmen met je handen. Daarnaast ontvangt iedereen beschermende kleding, uitgebreide duidelijke instructie en wordt elke groep door een ervaren instructeur begeleid. De instructeur(s) ondersteunen deelnemers die het moeilijk en/of spannend vinden en houden de fanatiekelingen onder ons goed in de gaten.

Heb je vragen over de veiligheid van het crossen? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen zodat wij het een ander kunnen toelichten.

Onze binnenbaan bestaat uit een harde ondergrond en is daardoor erg toegankelijk. In ons ontwerp hebben we rekening gehouden met een goede afwisseling tussen lange rechte stukken, kombochten en (spring)bulten. Dit zorgt ervoor dat voor zowel de fanatiekelingen als mensen die het erg spannend vinden en nog nooit op een motor hebben gereden, zich enorm kunnen vermaken. Vanuit de horecalounge kijk je prachtig uit over de baan en kun je zelfs vanaf het balkon de deelnemers supporten!

Onze buitenbaan ligt prachtig in het bos omgeven met veel groen. De ondergrond is iets zachter dan de binnenbaan. De baan is veelzijdig waarin flauwe bochten worden afgewisseld met kombochten en een grote ‘tafel’.

Onze horecagelegenheid buiten zorgt ervoor dat je iedereen goed kan aanmoedigen. Een uniek plekje in Nederland!

De activiteit waar je energie van krijgt!

”Ik kan dit niet” / ”Ik moet maandag werken”
Deze opmerkingen horen wij onnodig vaak. Het is lastig om deze gedachte weg te nemen, maar de realiteit geeft iets heel anders weer. Iedereen die zijn balans kan houden, kan dit! En nee, het idee dat iedereen hier een blessure oploopt is totaal niet kloppend. Wij bieden professionele begeleiding en zorgen dat iedereen veilig kan deelnemen, ook wanneer je het super spannend vindt. Grenzen verleggen doe je bij electrocross!

Wanneer niet iedereen kan of wil deelnemen dan bieden wij een breed scala van alternatieve activiteiten aan. Op deze manier kan iedereen kiezen wat hem of haar aanspreekt. Graag maken wij een programma voor jullie op maat!

horeca

Klik hier voor de inhoud van de menu’s

*de menu’s zijn niet beschikbaar op donderdagen buiten de vakanties om

Uitgebreide lunch met diverse luxe broodjes inclusief koffie, thee, melk en jus.

*Vanaf 6 personen bij te boeken

Flinke meatburger met frietjes en saus. Vis of vegaburger is ook mogelijk.

*Vanaf 6 personen bij te boeken

Heerlijke barbecue (zelf bakken) inclusief diverse salades, sauzen en stokbrood. Ook vegetarisch of halal mogelijk.

Vis barbecue + €3,- p.p.

*Vanaf 12 personen bij te boeken

Onbeperkt bier, fris en wijn.

+ €3,- p.p. voor eigen tafeltap

*Vanaf 12 personen bij te boeken

Luxe borrelplateau + twee (speciaal)biertjes

Heerlijk na het crossen!

*Vanaf 4 personen bij te boeken

Afdelingsoverleg, kwartaalborrel of productpresentatie?

Prijs op aanvraag

*Tot 200 personen