Maatregelen

Hoe gaan wij om met de nieuwe maatregelen?

N.a.v. de laatste maatregelen zijn er weer mogelijkheden om te electrocrossen. Om iedereen op een verantwoordelijke manier te kunnen ontvangen zijn er  aantal aanpassingen geweest in ons park.

Alle versoepelingen of strengere maatregelen worden gebaseerd op de geldende adviezen van het RIVM in samenhang met de maatregelen van de regering, veiligheidsregio Noord-Brabant en gemeente St. Anthonis.

I.v.m. onze beperkte capaciteit vragen wij voor individuele reserveringen om zoveel mogelijk alleen te komen. Voor (kleine) groepen vragen wij om naast de deelnemers zo min mogelijk extra bezoekers mee te nemen.
Bij lichte gezondheidsklachten verzoeken wij om thuis te blijven en/of de reservering te annuleren of te verplaatsen.
Wij vragen om rekening te houden met 1,5m afstand. In ons park hebben we markeringen geplaatst zodat deelnemers voldoende afstand van elkaar kunnen houden.

Informatie voor deelnemers

Alle ruimtes zijn zo ingericht dat alle deelnemers 1,5m afstand van elkaar kunnen houden. Wij zijn dus 1,5m proof!

In de omkleedstraat zal in vijftallen worden omgekleed. Vervolgens wordt een instructie gegeven waarbij deelnemers in de gemarkeerde vakken op afstand van elkaar de instructie kunnen volgen.

Na de instructie zal de instructeur een motor toewijzen die in een van de vakken staat op 1,5m afstand van elkaar. Vervolgens wordt er gestart met het crossen.

In de pauze is het mogelijk een drankje te bestellen bij één van de twee drankuitgiftes. Personeel zal geen drankjes uitserveren aan tafel. Er is een aparte pauze plek gecreëerd wanneer er binnen gereden wordt

Na de tweede run wordt alle beschermde kleding ingeleverd en natuurlijk direct ontsmet en gewassen.

kom op tijd

Deelnemers melden zich op de gereserveerde aanmeldtijd bij de inschrijfbalie via de aangegeven routing. Wij vragen je niet eerder dan de gereserveerde tijd aanwezig te zijn. Op deze manier kunnen wij voorkomen dat er teveel bezoekers op onze locatie zijn.