Maatregelen

Hoe gaan wij om met de nieuwe maatregelen?

(Update: 13-01-2021)
Helaas zijn wij naar aanleiding van de laatste maatregelen genoodzaakt onze deuren tot en met dinsdag 9 februari te sluiten. Het is wel mogelijk om een cadeaubon te bestellen. Bestel hier je cadeaubon.

Algemene richtlijnen electrocross

  1. Er mogen maximaal 30 gasten aanwezig zijn op ons park.
  2. Het dragen van een mondkapje binnen onze lounge is verplicht.
  3. Horeca is tijdelijk gesloten.
  4. We vragen onze bezoekers om alert te zijn op het waarborgen van de 1.5 meter.
  5. Bij de ingang hangt een dispenser met desinfecterende handgel die verplicht gebruikt moet worden door alle bezoekers van ons park.
  6. Onze medewerkers zijn allen goed geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen (bv. handen wassen, desinfecteren van spullen). Er zijn hiervoor voldoende hygiënische hulpmiddelen aanwezig zoals desinfecterende middelen en handschoenen.
  7. Sommige arrangementen zijn op dit moment helaas niet beschikbaar om te boeken.

I.v.m. onze beperkte capaciteit vragen wij voor individuele reserveringen om met maximaal 2 personen te komen. Voor (kleine) groepen vragen wij om naast de deelnemers zo min mogelijk extra bezoekers mee te nemen.
Bij lichte gezondheidsklachten verzoeken wij om thuis te blijven en/of de reservering te annuleren of te verplaatsen.
Wij adviseren om op onze locatie een mondkap te dragen.
Wij vragen om rekening te houden met 1,5m afstand. In ons park hebben we markeringen geplaatst zodat deelnemers voldoende afstand van elkaar kunnen houden.

Informatie voor deelnemers

Alle ruimtes zijn zo ingericht dat alle deelnemers 1,5m afstand van elkaar kunnen houden. Wij zijn dus 1,5m proof!

In de omkleedstraat wordt op gepaste afstand omgekleed. Vervolgens wordt een instructie gegeven waarbij deelnemers in de gemarkeerde vakken op afstand van elkaar de instructie kunnen volgen.

Na de instructie zal de instructeur een motor toewijzen die in een van de vakken staat op 1,5m afstand van elkaar. Vervolgens wordt er gestart met het crossen.

Na de tweede run wordt alle beschermde kleding ingeleverd en natuurlijk direct ontsmet en gewassen.

Kom op tijd

Deelnemers melden zich op de gereserveerde aanmeldtijd bij de inschrijfbalie via de aangegeven routing. Wij vragen je niet eerder dan de gereserveerde tijd aanwezig te zijn. Op deze manier kunnen wij voorkomen dat er teveel bezoekers op onze locatie zijn.