info

info

wat is electrocross?

Electrocross is fun, actie en adrenaline op een ongekende manier. Onze electrocrossparken zijn uniek en bieden perfecte tracks voor iedereen. Rijd op een  elektrische motor en beleef vrijheid & kracht. Compleet milieuvriendelijk en zacht van geluid. Als je kunt fietsen dan kun je ook electrocrossen, je bedient de motor door gas te geven en te remmen, schakelen is niet nodig. Ben je een daredevil? Onze motoren hebben voldoende power. Ben je niet zo’n daredevil? Dan stellen wij de motor af op jouw snelheid.

voor wie is electrocross?

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar, mannen en vrouwen tot 70 jaar. Je kunt als individu bij het electrocrosspark komen crossen of met een groep tot 32 personen. Is de groep waarmee je wilt komen groter? Geen probleem, we bieden je dan een arrangement op maat aan.

hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je een reservering hebt gemaakt bij het electrocrosspark wordt je ontvangen en na inschrijving worden alle deelnemers in een beschermend pak gehesen. Daarna volgt een instructie en zorgt de instructeur ervoor dat iedereen de motor onder controle heeft voordat ze de run gaan rijden.

eten, drinken & meer

Het park in Wanroij is gelegen op het recreatieterrein van camping De Bergen. Na een electrocross arrangement nog een hapje eten? Dat is mogelijk, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

onze motoren

16

oset 16 inch

leeftijd: 6-11 jaar
20

oset 20 inch

leeftijd: 11-13 jaar
kktm

ktm freeride e (klein)

leeftijd: 14-15 jaar
ktm

ktm freeride e

leeftijd: vanaf 15 jaar

heb je nog meer vragen?

Bekijk onze FAQ pagina