Wanroij

Welkom bij electrocross Wanroij!

Gratis crossen?

Kom dan bij ons werken:

Klik hier voor onze vacatures

Fulltime – bijbaantje – (marketing/design/sportrecreatie) stage

Ben jij klaar voor een ongekend potje actie en kun je niet wachten om de adrenaline door je lijf te voelen stromen? Electrocross gaat het je geven! Iedereen kan meedoen; als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Benieuwd waarom dit de vetste activiteit van Nederland wordt genoemd? Er is maar één manier om daar achter te komen…

Bij ons kun je kosteloos annuleren!

wat is electrocross?

In het Noord-Brabantse Wanroij ligt het electrocrosspark. Een unieke locatie waar met elektrische motoren wordt gecrosst op de vetste indoor- en outdoor tracks. Electrocross is een veilige en toegankelijke activiteit voor jong en oud; ook als je nog nooit op een motor gezeten hebt! Hoe dan ook een top idee voor een:

  • Uniek bedrijfsuitje
  • Actief vriendenuitje
  • Gaaf vrijgezellenfeest
  • Supervet kinderfeestje
  • Avontuurlijke familiedag
  • Individuele ervaring + grote groepen
Midden in het bos je uitleven met paintball? Zowel voor kinderen (vanaf 8 jaar) als volwassenen hebben wij uitdagende velden. Vrijgezellenfeest? Het bunnypak ligt al voor jullie klaar!
Zin in een dag vullend programma?

Alle crossende klanten van electrocross hebben gratis toegang tot het grote Avonturenpark van de Bergen. Kinderen die niet crossen maar wel graag het Avonturenpark willen bezoeken betalen €7,50 entree bij onze balie, ouders hebben gratis toegang. De binnenspeeltuin is het gehele jaar geopend, de buitenspeeltuin van april tm oktober. Bij mooi weer kan er ook gebruik gemaakt worden van de recreatieplas met groot strand. Bij de balie van electrocross kun je een toegangskaartje ophalen voor de entree van het park.

voor wie is electrocross?

Je mag electrocrossen vanaf 6 jaar tot het moment dat je achter de rollator loopt. Je kunt zowel individueel komen crossen als met een groep. Ben je van plan met een groep groter dan 40 personen te komen, dan maken wij graag een programma op maat.

wat kan ik verwachten?

Voordat je op de motor zit, krijg je beschermende kleding aan en krijg je natuurlijk uitleg en instructies. Wij willen namelijk dat het crossen veilig gebeurt. Hierna worden de geboekte runs gereden en zal er tussen de runs een pauze zijn.

eten en drinken

Het resultaat na een intensieve run? Honger! Het electrocrosspark is gelegen op Recreatiepark De Bergen waar je na afloop kunt bijtanken onder het genot van een heerlijke maaltijd. Vraag naar de mogelijkheden.

maak kennis met onze motoren

Ben je op zoek naar een gaaf bedrijfsuitje? Naast electrocross zijn er diverse andere activiteiten mogelijk van paintball tot vergaderen. Na inspanning volgt ontspanning, daarom kunnen jullie vanuit het prachtige beach house, met uitzicht op het strand en water, genieten van een hapje en drankje. Wij nodigen jullie graag uit om onze locatie te bezoeken. Neem hiervoor contact op via wanroij@electrocross.nl of bel ons op 085 – 06 02 719

Op zoek naar een cadeau?

Geef de vetste activiteit van Nederland cadeau! Binnen enkele seconden de cadeaubon in je inbox of binnen een aantal dagen op je deurmat.

 

Ontdek onze te gekke vacatures.
Waar bij motorcross al snel wordt gedacht aan een moeilijke en gevaarlijke sport, bewijst electrocross het tegendeel. Bij elektrische motoren hoef je namelijk alleen gas te geven en te remmen. Omdat je niet hoeft te schakelen, is de activiteit toegankelijk voor iedereen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan veiligheid. Denk aan: beschermende kleding, duidelijke uitleg en instructies, begeleiding en toezicht van ervaren instructeurs.