Wanroij

Bij ons kun je kosteloos annuleren!

wat is electrocross?

Electrocross is fun, actie en adrenaline! Ons electrocrosspark is uniek en biedt perfecte tracks voor iedereen, ook als je nog nooit op een motor hebt gezeten. Ga de uitdaging aan en ervaar het gevoel om op een elektrische crossmotor te zitten. Compleet milieuvriendelijk en zacht van geluid. Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen!

Binnen of buiten crossen?

Afhankelijk van het weer wordt op dag zelf besloten of er binnen of buiten wordt gereden.

voor wie is electrocross?

Kinderen vanaf 6 jaar tot dat je achter de rollator loopt ben je welkom. Je kunt zowel als individu komen crossen als met een groep. Is de groep waarmee je wilt komen groter dan 40 personen? Geen probleem, wij kunnen op onze locatie electrocross combineren met andere activiteiten.

hoe gaat het in zijn werk?

Je wordt ontvangen in onze lounge met een uitleg over het programma waarna iedereen zich kan inschrijven en een instructie wordt gegeven over de kleding. Wanneer je omgekleed bent krijgt iedereen een uitgebreide instructie over het crossen en start je met de eerste run.

eten, drinken en meer...

Het park in Wanroij is gelegen op het recreatiepark van camping De Bergen. Na afloop van het crossen nog een hapje eten?

Dat is mogelijk, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Op zoek naar een dagvullend programma? Vergaderen, dineren of electrocross uitbreiden met een extra activiteit? Bekijk hier naar al onze mogelijkheden.
Verras iemand met een cadeaubon van electrocross! Verkrijgbaar bij ons aan de balie, maar ook digitaal te verkrijgen. Neem contact met ons op via wanroij@electrocross.nl.

onze motoren