Wanroij

wanroij

welkom

Electrocross is fun, actie en adrenaline op een ongekende manier. Het is dé nieuwe en tegelijkertijd duurzame activiteit die bijna iedereen kan doen als hij of zij openstaat voor iets compleet nieuws!

Dag/middagvullend programma

Om je dagje weg compleet te maken kun je het electrocrossen uitbreiden met andere activiteiten, een lunch en/of diner. Daarnaast hebben wij een unieke vergaderlocatie midden in het ‘groen’ aan het water. Neem voor grote groepen contact met ons op over de verschillende mogelijkheden.

Let op: reserveren is verplicht!

Indoor en outdoor crossen

Bij het electrocrosspark in Wanroij hebben we indoor en outdoor banen, zo kun je het hele jaar door komen crossen. Buiten hebben we een crossbaan voor volwassenen met zacht zand ondergrond, een kinderbaan met heuvels en stoere kombochten en daarnaast ook nog een  baan door de bossen voor de gevorderde rijders. In de indoor hal ligt een technische baan die voor ieder niveau toegankelijk is en voor de gevorderde rijder uitdagend genoeg. De instructeurs bepalen aan de hand van de toestand van de banen waar er gereden wordt.

kinderfeestjes

groepen & uitjes

business events