Wanroij – Home

Welkom bij electrocross Wanroij!

Let op: Kinderen (t/m 14 jaar) rijden altijd apart van volwassenen (15+).

Voor de onderstaande deals kun je één reservering per categorie maken.

Wil je een reservering maken voor verschillende leeftijdscategorieën (bijvoorbeeld: kids (6-11 jaar) en jeugd (12-14 jaar), klik dan op de button “Diverse categorieën”.

*prijzen voor runs zijn p.p. en inclusief bescherming. Kinderen zijn verplicht om dichte schoenen te dragen.
Wordt er buiten of binnen gecrosst?

Wanneer het weer het toelaat wordt er buiten gereden. Onze banen zijn sterk afhankelijk van het weer (regen/schemering/temperatuur) waardoor de medewerkers op de dag zelf pas kunnen bepalen op welke baan gereden wordt. 

binnenbaan electrocross

wat is electrocross?

In het Noord-Brabantse Wanroij ligt het electrocrosspark. Een unieke locatie waar met elektrische motoren wordt gecrosst op de vetste indoor- en outdoor tracks. Electrocross is een veilige en toegankelijke activiteit voor jong en oud; ook als je nog nooit op een motor gezeten hebt! Hoe dan ook een top idee voor een:

  • Uniek bedrijfsuitje
  • Actief vriendenuitje
  • Gaaf vrijgezellenfeest
  • Supervet kinderfeestje
  • Avontuurlijke familiedag
  • Individuele ervaring + grote groepen
wat kun je nog meer op het park doen
Paintball voor volwassenen
Midden in het bos je uitleven met paintball? ?Wij hebben uitdagende velden en spellen. Vrijgezellenfeest? Het bunnypak ligt al voor jullie klaar! Paintball is alleen mogelijk voor 18+.
Avonturenpark De Bergen
Zin in een dag vullend programma?

Alle crossende klanten van electrocross hebben gratis toegang tot het grote Avonturenpark van de Bergen. Kinderen die niet crossen maar wel graag het Avonturenpark willen bezoeken betalen €8,50 entree bij onze balie, ouders hebben gratis toegang. De binnenspeeltuin is het gehele jaar geopend, de buitenspeeltuin van april tm oktober. Bij mooi weer kan er ook gebruik gemaakt worden van de recreatieplas met groot strand. Bij de balie van electrocross kun je een toegangskaartje ophalen voor de entree van het park.

voor wie is electrocross?

Je mag electrocrossen vanaf 6 jaar tot het moment dat je achter de rollator loopt. Je kunt zowel individueel komen crossen als met een groep. Ben je van plan met een groep groter dan 40 personen te komen, dan maken wij graag een programma op maat.

wat kan ik verwachten?

Voordat je op de motor zit, krijg je beschermende kleding aan en krijg je natuurlijk uitleg en instructies. Wij willen namelijk dat het crossen veilig gebeurt. Hierna worden de geboekte runs gereden en zal er tussen de runs een pauze zijn.

eten en drinken

Het resultaat na een intensieve run? Honger! Het electrocrosspark is gelegen op Recreatiepark De Bergen waar je na afloop kunt bijtanken onder het genot van een heerlijke maaltijd. Vraag naar de mogelijkheden.
Veel mensen twijfelen, geheel onnodig, of electrocross wel veilig is.

De activiteit is toegankelijk voor iedereen aangezien je alleen hoeft gas te geven en te remmen met je handen. Daarnaast ontvangt iedereen beschermende kleding, uitgebreide duidelijke instructie en wordt elke groep door een ervaren instructeur begeleid. De instructeur(s) ondersteunen deelnemers die het moeilijk en/of spannend vinden en houden de fanatiekelingen onder ons goed in de gaten.

Heb je vragen over de veiligheid van het crossen? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen zodat wij het een ander kunnen toelichten.

maak kennis met onze motoren

Ben je op zoek naar een gaaf bedrijfsuitje? Naast electrocross zijn er diverse andere activiteiten mogelijk van paintball tot vergaderen. Na inspanning volgt ontspanning, daarom kunnen jullie vanuit het prachtige beach house, met uitzicht op het strand en water, genieten van een hapje en drankje. Wij nodigen jullie graag uit om onze locatie te bezoeken. Neem hiervoor contact op via wanroij@electrocross.nl of bel ons op 085 – 06 02 719
cadeaubon
Geef de vetste activiteit van Nederland cadeau! Binnen enkele seconden de cadeaubon in je inbox of binnen een aantal dagen op je deurmat.

Ontdek onze te gekke vacatures.