Wanroij

Welkom bij electrocross Wanroij!

Kom jij ons team versterken?

Ben jij onze nieuwe fulltimer, oproepkracht of Hbo-meeloopstagiaire (marketing/communicatie)??

Klik hier voor meer informatie

Wij mogen weer sporten!
Onder de volgende voorwaarden:
  • QR-code wordt vanaf 18 jaar bij aankomst gescand
  • Horeca blijft gesloten, tijdelijk toegestaan om eigen consumpties mee te nemen
  • Speeltuinen van Avonturenpark de Bergen blijven gesloten
  • Het dragen van een mondkapje is binnen verplicht
Ben jij klaar voor een ongekend potje actie en kun je niet wachten om de adrenaline door je lijf te voelen stromen? Electrocross gaat het je geven! Iedereen kan meedoen; als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Benieuwd waarom dit de vetste activiteit van Nederland wordt genoemd? Er is maar één manier om daar achter te komen…

Bij ons kun je kosteloos annuleren!

wat is electrocross?

In het Noord-Brabantse Wanroij ligt het electrocrosspark. Een unieke locatie waar met elektrische motoren wordt gecrosst op de vetste indoor- en outdoor tracks. Electrocross is een veilige en toegankelijke activiteit voor jong en oud; ook als je nog nooit op een motor gezeten hebt! Hoe dan ook een top idee voor een:

  • Uniek bedrijfsuitje
  • Actief vriendenuitje
  • Gaaf vrijgezellenfeest
  • Supervet kinderfeestje
  • Avontuurlijke familiedag
  • Individuele ervaring + grote groepen
Vanaf 8 personen

voor wie is electrocross?

Je mag electrocrossen vanaf 6 jaar tot het moment dat je achter de rollator loopt. Je kunt zowel individueel komen crossen als met een groep. Is de groep groter dan 40 personen? Dan is het mogelijk om op onze locatie electrocross te combineren met andere te gekke activiteiten.

wat kan ik verwachten?

Voordat je op de motor zit, krijg je beschermende kleding aan en krijg je natuurlijk uitleg en instructies. Wij willen namelijk dat het crossen veilig gebeurt. Hierna worden de geboekte runs gereden en zal er tussen de runs een pauze zijn.

eten en drinken

Het resultaat na een intensieve run? Honger! Het electrocrosspark is gelegen op Recreatiepark De Bergen waar je na afloop kunt bijtanken onder het genot van een heerlijke maaltijd. Vraag naar de mogelijkheden.

Op zoek naar een cadeau?

Geef de vetste activiteit van Nederland cadeau! Binnen enkele seconden de cadeaubon in je inbox of binnen een aantal dagen op je deurmat.

 

Ontdek onze te gekke vacatures.
Ben je op zoek naar een dagvullend programma en wil je jullie avontuur op het electrocrosspark uitbreiden met andere te gekke activiteiten zoals paintball of adventure minigolf? Dat kan! Bekijk hier de mogelijkheden.

Verras iemand met een cadeaubon van Electrocross.nl. Verkrijgbaar bij ons aan de balie, maar ook digitaal te bestellen door op de groene envelop links in beeld te klikken.

maak kennis met onze motoren

Waar bij motorcross al snel wordt gedacht aan een moeilijke en gevaarlijke sport, bewijst electrocross het tegendeel. Bij elektrische motoren hoef je namelijk alleen gas te geven en te remmen. Omdat je niet hoeft te schakelen, is de activiteit toegankelijk voor iedereen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan veiligheid. Denk aan: beschermende kleding, duidelijke uitleg en instructies, begeleiding en toezicht van ervaren instructeurs.