Zakelijk

motorcross clinic

Een keer écht iets gaafs doen met je collega’s? Trek ze uit de dagelijkse sleur en ervaar de nieuwe sport electrocross!

Jullie gaan samen met een ervaren instructeur de uitdaging aan! Op onze toegankelijke motoren (alleen gas geven en remmen) worden na een uitgebreide instructie de eerste meters gereden op het parcours. Bij de briefing(s) en clinic runs gaan we gezamenlijk aan de slag en er voor zorgen dat iedereen een unieke, uitdagende maar veilige dag beleeft!

teambuilding event op de motor

Electrocross heeft een gave tool ontwikkeld om samen met je collega’s op de crossmotor een teambuildingactiviteit uit te voeren. Nadat iedereen twee of drie runs heeft gecrosst en de basisvaardigheden onder de knie heeft volgt een groepsactiviteit op de motor. Hierbij staat strategiebepaling, samenwerken, coördineren, luisteren en inspelen op elkaars kwaliteiten centraal. Verhoudingen op de werkvloer worden door elkaar geschut en in een nieuw jasje gestoken!
”Motorcrossen? Dat is toch super gevaarlijk, ik kan dat helemaal niet, ik zal alleen maar vallen…..” Standaard uitspraken van mensen die nog nooit hebben gecrosst. Maar electrocross bewijst het tegendeel.

Bij de elektrische motoren hoef je alleen gas te geven en te remmen. Doordat je niet hoeft te schakelen, zorgt dit ervoor dat de activiteit toegankelijk is voor iedereen! Daarnaast bieden onze banen uitdaging voor elk niveau.

arrangementen

Wil je het arrangement uitbreiden met eten kijk op www.bijstorm.nl voor de mogelijkheden.
Stormy Burger

180 gram Angus beef – sla – tomaat – augurk – bacon – cheddar – gekarameliseerde ui – bbq saus – friet – mayonaise

€15,50 p.p.

Heerlijk buiten op het terras genieten van een heerlijke barbecue.
€24,75 p.p.

vanaf 15 personen

1 uur onbeperkt bier/fris/wijn

2 rondes gemend bittergarnituur1 ronde nachos

€12,50 p.p.

1 uur onbeperkt bier/fris/wijn

€9,50 p.p.

2 uur onbeperkt bier/fris/wijn

€15,00 p.p.