Kinderfeestjes

Vanaf 1 november 2019 is het niet mogelijk om kinderfeestjes te boeken bij electrocross. Vanaf 1 maart 2020 kun je weer bij ons terecht om een kinderfeestje te boeken.

sssupercool voor kids

Het vetste kinderfeestje ooit geven, wie wil dat nou niet?! Je krijgt zelfs een echte crosshelm op! Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Wedden dat hier op school nog over nagepraat wordt?

Electrocross is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Onze ervaren instructeurs zijn altijd op het parcours aanwezig en zorgen er voor dat de motoren precies afgesteld worden op het niveau van de deelnemers, zodat iedereen met een grijns van oor tot oor van de motor afstapt.

De kids krijgen van ons de volgende beschermende kleding aan: kniebeschermers, cross-shirt, helm en handschoenen. Het is verplicht voor kinderen om dichte schoenen te dragen.

kies hier je deal

Duur activiteit: 60-90 min
Duur activiteit: 60-90 min

Te boeken vanaf 8 kids

Duur activiteit: 90-120 min
Duur activiteit: 90-120 min

Te boeken vanaf 8 kids

Crossen kost veel energie en na afloop heb je vast honger gekregen! Wil je het kinderfeestje uitbreiden met frietjes, een snack, een ijsje en ranja? Na het crossen kun je bij restaurant Bij Storm de dag leuk afsluiten, zodat je met een volle buik naar huis gaat.

kijk op www.bijstorm.nl voor de mogelijkheden.

*Het is niet toegestaan eten en drinken mee te nemen naar onze locatie.

informatie voor de ouders

Jullie worden ontvangen in onze hal met een uitleg over het programma en wordt er een instructie over de kleding gegeven, waarbij de jarige in het middelpunt staat. Wanneer de kinderen omgekleed zijn krijgt iedereen een uitgebreide instructie over het crossen. Nadat iedereen een stukje heeft geoefend wordt gestart met de eerste run. Hierna volgt een pauze en de tweede met eventueel de derde run.

Een stoere uitnodiging voor jou kinderfeestje? Klik hier om de uitnodiging te downloaden.