Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

sssupercool voor kids!

Het vetste kinderfeestje ooit geven, wie wil dat nou niet?! Je krijgt zelfs een echte crosshelm op! Je mag je uitleven op onze buitenbaan onder begeleiding van een instructeur. Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Wedden dat hier op school nog over nagepraat wordt?

De kids krijgen van ons de volgende beschermende kleding aan: kniebeschermers, cross-shirt, helm en handschoenen. Het is verplicht voor kinderen om dichte schoenen te dragen.

informatie voor de ouders

Electrocross is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Onze ervaren instructeurs zijn altijd op het parcours aanwezig en zorgen er voor dat de motoren precies afgesteld worden op het niveau van de deelnemers, zodat iedereen met een grijns van oor tot oor van de motor afstapt. Wanneer je een kinderfeestje bij ons boekt ben je gemiddeld 90 min. bij ons aanwezig. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en het arrangement dat gekozen wordt.

Een stoere uitnodiging voor jou kinderfeestje!? Download hem HIER

kids arrangementen

leeftijd 6 t/m 11 jaar
Crossen kost veel energie en na afloop heb je vast honger gekregen! Wil je het kinderfeestje uitbreiden met frietjes, een snack, een ijsje en ranja? Na het crossen kun je bij restaurant Bij Storm de dag leuk afsluiten, zodat je met een volle buik naar huis gaat.

jeugd arrangementen

leeftijd 12 t/m 15 jaar

nog niet overtuigd?

Lees hier meer over electrocrossen en hoe wij werken.