Individueel

individueel

leef je uit...

Electrocross is fun, actie en adrenaline! Het is dé nieuwe en duurzame activiteit die geschikt is voor iedereen, ook als je nog nooit op een motor hebt gezeten. Ga de uitdaging aan en ervaar het gevoel om op een elektrische crossmotor te zitten. Je hoeft niet te schakelen en de remmen zitten op het stuur. Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen!

hoe gaat het in zijn werk?

Na ontvangst door jullie instructeur transformeer jij jezelf tot motorcrosser. Nadat je de crosskleding over je eigen kleding hebt aangetrokken ontvang je een instructie over de elektrische motor. Een oefenronde zorgt ervoor dat deelnemers klaar zijn voor het echte werk.
In de pauze kom je even bij van de adrenalinekick die je zojuist hebt gekregen. Tijdens de tweede run heb je de motor nog beter onder controle en zul je zien dat elektrisch crossen echt spectaculair is.
Gemiddeld ben je 1,5 uur met de activiteit bezig, dit is afhankelijk van het aantal runs dat je rijdt.

prijzen

De motoren voor jeugd (12-15 jaar) zijn vanaf medio mei 2019 beschikbaar. Tot die tijd rijden de deelnemers op de 16 inch motoren voor de prijs zoals bij de kinderarrangementen. Klik hier om de kinderarrangementen te bekijken.
kids

6 - 11 jaar | Oset 16 inch

1750 p.p.
  • 2 runs rijden (8-10 min)
extra run

kids

7 p.p.
jeugd

12 - 15 jaar

2850 p.p.
  • 2 runs rijden (8-10 min)
extra run

jeugd

12 p.p.
volwassenen

16+

4350 p.p.
  • 2 runs rijden (8-10 min)
extra run

volwassenen

18 p.p.

* prijzen voor runs zijn inclusief protectie en p.p. Het is verplicht voor kinderen om dichte schoenen te dragen.

nog niet overtuigd?

Lees hier meer over electrocrossen en hoe wij werken.