Groepen & Uitjes

uitje boeken?

Vrijgezellenfeest, vriendenweekend of een uitje voor je team organiseren in Amsterdam? Dan stop maar met zoeken want je hebt het gevonden: electrocross! Onze buitenbaan biedt uitdaging voor zowel ervaren rijders als mensen die voor het eerst op een motor gaan crossen. Komen jullie jezelf uitdagen?

hoe gaat het in zijn werk?

Je wordt ontvangen in onze lounge met een uitleg over het programma waarna iedereen zich kan inschrijven en een instructie wordt gegeven over de kleding. Wanneer je omgekleed bent krijgt iedereen een uitgebreide instructie over het crossen en start je met de eerste run. Gemiddeld ben je 1,5 uur op ons park wanneer je het X of XL arrangement kiest en 2 uur bij het XXL arrangement.

arrangementen

16+

Duur activiteit: +/- 90 min.

Duur activiteit: +/- 90 min.
Duur activiteit: +/- 120 min.
Wil je het arrangement uitbreiden met eten kijk op www.bijstorm.nl voor de mogelijkheden.
Stormy Burger

180 gram Angus beef – sla – tomaat – augurk – bacon – cheddar – gekarameliseerde ui – bbq saus – friet – mayonaise

€15,50 p.p.
Heerlijk buiten op het terras genieten van een barbecue.
vanaf €24,75 p.p.

vanaf 15 personen

1 uur onbeperkt bier/fris/wijn

2 rondes gemengd bittergarnituur

1 ronde nachos

€12,50 p.p.
1 uur onbeperkt bier/fris/wijn

€9,50 p.p.

2 uur onbeperkt bier/fris/wijn

€15,00 p.p.

landzeilen v.a. €29,50 p.p.

Het rijden met de zeilwagen een geweldige ervaring, de snelheid, acceleratie en bochten zijn vergelijkbaar met karten. Met als belangrijkste verschil dat we dit allemaal met de wind doen. Zeilervaring is niet nodig! Onze wagens zijn allemaal voorzien van een uniek mechanisme waar de karretjes niet omslaan

skatey rijden v.a. €20,00 p.p.

Electrisch aangedreven skateboards, dat is skatey rijden! Wat behendigheid en een gezonde dosis moed en durf heb je nodig om direct weg te kunnen scheuren. Uiteraard is ook hier een uitgebreide uitleg en zo kan iedereen uiteindelijk op zijn of haar tempo het parkour rond rijden.

nog niet overtuigd?

Lees hier meer over electrocrossen en hoe wij werken.