electrocross winter experience

In de wintermaanden biedt electrocross een unieke winter experience aan voor onze bezoekers. De locatie is Amsterdam is zo ingericht dat er tijdens de winterperiode gewoon gecrosst kan worden op onze outdoor baan.

uitleg & instructie

De instructie wordt gegeven in onze ontvangsthal. Wanneer buiten de temperatuur naar beneden gaat, gaat binnen de temperatuur van de kachel omhoog. Na de instructie vindt een oefenronde plaats waarna we vervolgens vol enthousiasme starten met het electrocrossen.

tijd om te crossen

Tijd om te crossen! Tijdens de runs is continu een instructeur aanwezig om extra tips te geven wanneer het nodig is.

uitleg & instructie

Na de run(s) is het tijd om even bij te komen en de ervaring met elkaar te delen. Waar was jij sneller? Of kwam jij los bij de springbult?

wat is electrocross?

Electrocross is fun, actie en adrenaline! Ons electrocrosspark is uniek en biedt perfecte tracks voor iedereen, ook als je nog nooit op een motor hebt gezeten. Ga de uitdaging aan en ervaar het gevoel om op een elektrische crossmotor te zitten. Compleet milieuvriendelijk en zacht van geluid. Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen!

Buiten crossen!

Crossen gaat op onze buitenlocatie altijd door behalve wanneer zich extreme weersomstandigheden voordoen als hagel, bliksem en/of sneeuw.

 

voor wie is electrocross?

Kinderen vanaf 6 jaar tot dat je achter de rollator loopt ben je welkom. Je kunt zowel als individu komen crossen als met een groep. Is de groep waarmee je wilt komen groter dan 40 personen? Geen probleem, wij kunnen op onze locatie electrocross combineren met andere activiteiten.

hoe gaat het in zijn werk?

Je wordt ontvangen in onze lounge met een uitleg over het programma waarna iedereen zich kan inschrijven en een instructie wordt gegeven over de kleding. Wanneer je omgekleed bent krijgt iedereen een uitgebreide instructie over het crossen en start je met de eerste run.

eten, drinken en meer...

Op onze locatie ‘Kaap Oost’ kun je naast electrocross ook een hapje eten of drinken bij strandpaviljoen Bij Storm en je uitleven met landzeilen bij wind ’n wheels.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Verras iemand met een cadeaubon van electrocross! Verkrijgbaar bij ons aan de balie, maar ook digitaal te verkrijgen. Neem contact met ons op via amsterdam@electrocross.nl.

onze motoren

Oset 16 inch
Leeftijd: 6-12 jaar
Oset 20 inch
Leeftijd: 12-14 jaar
KTM Freeride E (klein)
Leeftijd: 15-17 jaar
KTM Freeride E
18+