Amsterdam

opening 31 maart 2018

Onze opening staat onder voorbehoud gepland op 31 maart. Aangezien wij bij de aanleg van onze nieuwe buitencrossbaan afhankelijk zijn van het weer, kunnen wij geen garanties geven en nog geen reserveringen aannemen voor begin april. 

Op dit moment kunt u een reservering plaatsen voor datums vanaf 18 april. Medio maart zullen wij ook reserveringen voor de eerste weken van april gaan aannemen. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten op onze nieuwe locatie op woensdagen, zaterdagen en zondagen.

 

locatie Amsterdam

Electrocross is fun, actie en adrenaline! Het is dé nieuwe en duurzame activiteit die geschikt is voor iedereen, ook als je nog nooit op een motor hebt gezeten. Ga de uitdaging aan en ervaar het gevoel om op een elektrische crossmotor te zitten. Je hoeft niet te schakelen en de remmen zitten op het stuur. Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen!

 

outdoor crossen

Bij het electrocrosspark in Amsterdam hebben wij een verhard outdoor parcours. Op het uitdagende parcours leer je gemakkelijk de basis van het crossen. Het parcours is zo ontworpen dat het erg toegankelijk is voor mensen die nog nooit op een motor hebben gezeten, maar ook voldoende uitdaging biedt aan ervaren crossers.

kinderfeestjes

groepen & uitjes

business events