v.a. 40 pers.

Beleef een compleet verzorgde dag met alles op één locatie.

Op het evenementen terrein van De Bergen in Wanroij is niks te gek. Wil jij met je bedrijf flink uitpakken dan kunnen wij een compleet event voor je organiseren tot Max 10.000 personen.

Alle activiteiten op het evenementen terrein zijn in prachtige bosrijke omgeving er is keuze uit actieve en passieve activiteiten.

Een dagvullend programma met electrocross, en Archery tag als activiteit en een lunch als tussendoor kan al geboekt worden vanaf €50,00. Wij maken graag een programma op maat met al jullie wensen.

Een keer écht iets gaafs doen met je collega’s? Trek ze uit de dagelijkse sleur en ervaar de nieuwe sport electrocross!

Jullie gaan samen met een ervaren instructeur de uitdaging aan! Op onze toegankelijke motoren (alleen gas geven en remmen) worden na een uitgebreide instructie de eerste meters gereden op het parcours. Tijdens de  run(s) zal er begeleiding aanwezig zijn zodat iedereen een unieke, uitdagende maar veilige dag beleeft!

Het paintballterrein van Strike Paintball ligt op een mooi groot bosperceel op Vakantiepark De Bergen in Wanroy. Hier kunt u elkaar aftroeven op slimheid, initiatief, moed en tactiek en het mooiste is dat iedereen het kan! Aan het einde van de paintbal sessie zult u zeker moe zijn en heeft u een ongekende spanning beleefd!
Een unieke midgetgolfbaan geheel in de historische sfeer van de ‘vikings’.

Midgetgolf is het familiespel in Nederland. Daarom hebben we een splinternieuwe midgetgolfbaan aangelegd. Het is zowel gezellig om met familie of vrienden te doen, alsook een mooi moment om elkaar te laten zien wie het beste is. Wie daag jij uit? 

Uitgebreide lunch met diverse luxe broodjes inclusief drankjes.

In de zomermaanden bieden wij een barbecue aan. In de winterperiode wordt het diner in buffetvorm aangeboden (winterbarbecue).

Soep van de dag

Schnitzel, varkenssaté of zalm. Geserveerd met passende garnituren.

Verrassingsdessert

Hamburger geserveerd met frietjes en saus.

Onbeperkt bier, fris en wijn.

1 uur: €10,00 p.p. of 2 uur: €18,50 p.p.

Maak gebruik van een van onze unieke vergaderlocaties op ons prachtige terrein. Afhankelijk van de grootte van de groep bekijken wij samen welke locatie het beste schikt.

”Motorcrossen? Dat is toch super gevaarlijk, ik kan dat helemaal niet, ik zal alleen maar vallen…..” Standaard uitspraken van mensen die nog nooit hebben gecrosst. Maar electrocross bewijst het tegendeel. Bij de elektrische motoren hoef je alleen gas te geven en te remmen. Doordat je niet hoeft te schakelen, zorgt dit ervoor dat de activiteit toegankelijk is voor iedereen! Daarnaast bieden onze banen uitdaging voor elk niveau.

Voorbeeld programma

Iedereen wordt ontvangen in een grote zaal waar een bakje koffie of thee en gebak klaar zal staan. Hier wordt het dagprogramma toegelicht. Afhankelijk van de grote van de groep is er van te voren een keuze gemaakt uit een aantal activiteiten waar iedereen zich voor heeft ingeschreven. De activiteiten duren ongeveer 2 uur, waarna er gezamenlijk geluncht kan worden. Daarop aansluitend zal iedereen naar de tweede activiteit lopen. Er wordt afgesloten met een barbecue of buffet.

* Het dagprogramma wordt altijd in overleg samengesteld.