Kinderfeestjes

sssupercool voor kids!

Het vetste kinderfeestje ooit geven, wie wil dat nou niet?! Je krijgt zelfs een echte crosshelm op! Je mag je uitleven op onze binnen of buitenbaan onder begeleiding van een instructeur. Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen. Wedden dat hier op school nog over nagepraat wordt?

De kids krijgen van ons de volgende beschermende kleding aan: kniebeschermers, cross-shirt, helm en handschoenen. Het is verplicht voor kinderen om dichte schoenen te dragen.

informatie voor de ouders

Electrocross is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Onze ervaren instructeurs zijn altijd op het parcours aanwezig en zorgen er voor dat de motoren precies afgesteld worden op het niveau van de deelnemers, zodat iedereen met een grijns van oor tot oor van de motor afstapt. Wanneer je een kinderfeestje bij ons boekt ben je gemiddeld 90 min. bij ons aanwezig. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en het arrangement dat gekozen wordt.

Ennn… elk kinderfeestje heeft gratis toegang tot het recreatiepark van de Bergen met oa een grote buiten- en binnenspeeltuin en recreatieplas. Daarnaast is het mogelijk om frietjes + snack of poffertjes met onbeperkt ranja bij te boeken.

kids arrangementen

leeftijd 6 t/m 11 jaar
Wanneer je een kinderfeestje bij ons boekt mogen de kinderen gratis gebruik maken van de binnen- & buitenspeeltuin op recreatiepark De Bergen. Naast het spelen is het ook mogelijk om een hapje te eten. De kinderen kunnen kiezen uit frietjes + snack of poffertjes en onbeperkt ranja. Kies bij het aanvraagformulier voor deze optie.

jeugd arrangementen

leeftijd 12 t/m 15 jaar